Vertrouwenspersonen

Een vertrouwenspersoon is iemand met wie je in vertrouwen kan praten en aan wie je vragen kan voorleggen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over iets wat jezelf is overkomen, je gezien/gehoord hebt of over iets waar je over twijfelt. De vertrouwenspersoon heeft als doel dat de hulpzoeker van grensoverschrijdend gedrag zich ondersteund weet in eventuele vervolgstappen.

Bij onze groep hebben we 2 vertrouwenspersonen. Ze stellen zichzelf even voor.

 

Maxime

Hoi, ik ben Maxime Verschoor,

loods, penningmeester van vereniging en stichting en leiding van de bevers.
Ik ben toen ik 9 jaar oud was lid geworden bij de groep en zit nu een aantal jaar in het bestuur.
Ik vind het hartstikke leuk om me bezig te houden met hoe we onze vereniging verder kunnen ontwikkelen en ik klus hier en daar ook nog wel eens op ons prachtige wachtschip.
Toen ik opmerkte dat we eigenlijk geen vast vertrouwenspersoon hadden binnen de groep, leek het me goed om hier hard mee aan de slag te gaan en nu alle protocollen geschreven zijn, zijn Thijs en ik er hopelijk helemaal klaar voor. 

Email: maxime@fn12.nl

Thijs

Hey, ik ben Thijs Nagtegaal.

Ik ben lid van de groep sinds 2004 en ga nog steeds elke zaterdag met plezier naar het clubhuis.
Ik ben met scouting opgegroeid en ik denk dat we met zijn allen een ontzettend mooie vereniging hebben met super leuke leden.
Deze ervaring gun ik iedereen en daarom wil ik in mijn rol als vertrouwenspersoon ervoor zorgen dat iedereen zo’n mooie tijd heeft en zich goed voelt in de groep.

Email: thijs@fn12.nl